Affugtning

Affugtere til
netop dine behov

Få kontrol over fugten

Manglende kontrol over luftfugtigheden kan skabe store problemer for mange bygninger og industrielle miljøer. Med luftfugtighedsstyring og de rigtige affugtere vil du altid have den fulde kontrol.

Vi fører et stort sortiment af de bedste affugtnings- og fugtstyringssystemer, der passer til enhver energikilde, hvad end det er elektricitet, gas, damp eller fjernvarme. Vores løsninger kan ofte reducere virksomhedens energiforbrug og dermed driftsomkostningerne.

Adsorptionsaffugtning

Adsorptionsaffugtere har næsten ubegrænsede anvendelsesmuligheder. For eksempel i kraft-, varme- og vandværker, skøjtehaller, bryggerier, køle-/fryserum, uopvarmede lagerrum og som bygningsudtørring, procestørring samt korrosionsbeskyttelse.

De tørrer dybt og har effekt selv ved temperaturer ned til -25°C og lav fugtighed. Der er ingen begrænsning i størrelse, og ved adsorptionsaffugtning er den laveste investering ved store kapaciteter. Samtidig har de høj driftsikkerhed.

 

Kondensaffugtning

En kondensaffugter anvendes i rum med høj luftfugtighed for eksempel svømmehaller, spa-, pool- eller baderum, i kældre og opvarmede lagerrum samt på mindre vandværker uden åbne filtre.

For at en kondensaffugter skal have effekt, skal rumtemperaturen være over 5°C. Generelt er kondensaffugtere små, og ved mindre kapaciteter er det en billig og effektiv løsning. Kræver normalt tilsyn, da vandbeholder skal tømmes, men kan eventuelt tilkobles vandafløb.

 

Vi er her for at hjælpe dig

Efter mange år i branchen har vi et indgående kendskab til fugtstyring, og vi kan hjælpe dig med at eliminere problemer med fugt. Samtidig kan vi sørge for, at driftsomkostningerne er så lave som overhovedet muligt.

Vi kender markedet og de forskellige produkter, så vi ved præcis, hvordan vi skal finde det bedste og mest økonomiske system, når der samtidig skal tages hensyn til mange forskellige parametre som temperatur, placering, ventilationsbehov og rummets størrelse.

 

Med over 30 år i branchen har vi løst stort set alle typer af opgaver, og vi er klar med rådgivning til den industrielle kunde, der skal installere større, komplicerede anlæg inden for eksempelvis fødevarer, elektronik, laboratorier og svømmehalsmiljøer etc.

Lad os hjælpe med at finde den rette løsning til netop dig og dine behov. 

Ring i dag: +45 5885 1008