Om Fugtkontrol

Eksperter
i fugtstyring

Om Fugtkontrol

Fugtkontrol har nu gennem mere end 30 år været specialister indenfor fugtstyring og har opbygget en betydelig ekspertise for projektering, salg og service af udstyr til affugtning og befugtning, samt naturligvis måleinstrumenter til styring af hele processen.

Fugtkontrol servicerer desuden skadeservicefirmaer over hele landet med udlejning af affugtere til vandskader, byggerier mm.

Fugtkontrol er pr. 1. juli 2022 i forbindelse med generationsskifte, overdraget til Fugtkontrol ApS.

Fugtkontrol ApS forhandler Danmarks stærkeste program af danskproducerede Cotes kvalitetsaffugtere og de bedste befugtningssystemer af alle typer fra verdens førende producenter. Vi lægger vægt på altid at vælge produkter med lang levetid, stor driftssikkerhed og lavest mulige energiomkostninger. Vi tilbyder naturligvis også landsdækkende service og aftaler om forebyggende vedligeholdelse.

Vores speciale er netop at rådgive dig til at finde den løsning, der bedst sikrer dine værdier uanset om det gælder produktion eller opbevaring.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Fugtkontrol ApS ejes 100% af Cotes A/S, som er en af verdens førende producenter af adsorptionsaffugtere. Cotes sælger sine produkter gennem et netværk af forhandlere i Europa og direkte til blandt andet vindmølleindustrien og batterifabrikker i bilindustrien

Fugtkontrol
Norgesvej 1
4200 Slagelse

Telefon +45 5885 1008

cvr. 43239929