Serviceaftale til din befugter eller affugter sikrer oppetiden

Dato: 11/12/2023

Kategorier: Service og vedligehold

For mange virksomheder vil et nedbrud i befugter- eller affugter-anlægget, hurtigt få alvorlige konsekvenser. Om man arbejder med fødevarer, opbevaring, træ, papir eller er i medicinalbranchen, så kan de forkerte fugtniveauer – for lidt/for meget – relativt hurtigt påvirke produkter, maskiner og indeklima i en grad, så det kan ses på bundlinjen. Heldigvis er det let at minimere risikoen med en serviceaftale.

Download dette blogindlæg som pdf.

Alt bliver slidt, når det bliver brugt. Det gælder også de mest moderne og højteknologiske anlæg til affugtning og befugtning. Skal du være sikker på, at fugtniveauet i dine lokaler eller omkring dine produkter altid er optimalt, så er en serviceaftale indiskutabelt den bedste, sikreste og i længden også billigste vej frem.

Hold dit anlæg ved lige og minimer nedetid

Hos Fugtkontrol ApS er faste serviceaftaler faktisk helt naturlige – både til nye og ældre affugtningsanlæg. Med en sådan aftale følger en række fordele, der ikke bare sikrer, at dit anlæg kører optimalt. Samlet set sparer det dig også en masse bekymringer og sandsynligvis også del penge.

Det handler først og fremmest om, at dine produkter, artefakter, maskinpark eller emballage er i sikkerhed for uønsket fugt 24-7 årets 365 dage. Men det handler også om, at dine ansatte skal kunne arbejde i et sundhedsmæssigt forsvarligt miljø, hvor de ikke bliver udsat for kontamineret luft eller risikerer ulykker på glatte gulve og overflader.

Er du lidt på forkant, så kan en lille indsats gøre en stor forskel.

Full-service holder dit anlæg nyt i årevis

Over tid vil filtrene i dine affugtnings- og befugtningsenheder blive fyldt med skidt. Ved al gennemstrømning af luft eller vand vil dette efterlade sig skidt, og holder du ikke øje med disse filtre, vil blæseren i enheden gradvist skulle arbejde hårdere for at skubbe luften igennem enheden.

De affugtere og befugtere som vi arbejder med hos Fugtkontrol ApS, vil langt henad vejen sagtens kunne køre uden mærkbare ændringer – også uden service. Men du vil som ejer kunne mærke det på anlæggets evne til at reagere hurtigt på udsving i fugtniveauet, og du vil efterhånden også kunne se det på din energiregning, der begynder at stige.

Energi er dyrt, og unødvendig spild af energi fordrer ikke just eventuelle mål om bæredygtighed og grøn omstilling. Så allerede her er forebyggende service penge værd.

Lader du modsat bare stå til, risikerer du overophedning og udfald i enhederne og til sidst et reelt nedbrud. Det er ikke godt. Akut udrykning til et affugtningsanlæg, der er brudt helt ned som følge af manglende vedligehold kan hurtigt koste en del mere, end en serviceaftale.

Decentral monitorering sikrer optimal drift

Med kendskab til arbejdsgangen i din produktion kan vi planlægge løbende service således, at nedetiden er absolut minimal og nærmest umærkelig. For flere kan behovet for af- og befugtning svinge i løbet af året. Her er det relativt let at planlægge servicebesøg uden at genere produktionen og de ansatte.

Men om dit anlæg så kører konstant året igennem, så kan vi hos Fugtkontrol ApS stadig gennemføre service med minimale gener for din produktion. Som med alt andet, så handler det blot om at være velforberedt.

Her kan decentral monitorering af affugteren/befugteren være en stor hjælp.

De løsninger, vi bruger og forhandler os Fugtkontrol ApS, kommer ofte med en option på monitorering. Så kan både du og den ansvarlige servicemontør holder øje med driften og reagere på notifikationer, hvis enheden trænger til rensning eller dele skal udskiftes – alt sammen inden anlægget underperformer eller stopper.

Ved oplysning af driftsdata kan servicen planlægges ordentligt, så montøren har mulighed for at pakke de eventuelle reservedele og værktøjer, der skal med, inden han/hun kører hjemmefra. Dermed undgår vi unødvendigt tidsspilde, og du sparer penge.

Få en serviceaftale og undgå bekymringer og spar penge

Opsummerende, kan vi slå fast, at en serviceaftale til dit befugter- eller affugtnings-anlæg giver dig følgende fordele:

1) Sikrer optimale forhold for dine ansatte.
2) Minimerer kostbar nedetid i din produktion.
3) Maksimerer beskyttelse af dine produkter og artefakter.
4) Forlænger levetiden på dit anlæg og dine enheder betragteligt.
5) Reducerer dine energiudgifter.

Vedligehold/Service Team | Fugtkontrol ApS © 2023

Vil du vide mere om Fugtkontrols serviceaftaler, så tag endelig fat i os. Det gælder også, hvis du har et fugtproblem, der skal løses. Så tager vi en uforpligtende samtale. Sådan er vi nemlig.

Send os en mail – [email protected] – eller ring på telefonen. Nummeret står herunder.