Affugtning

Kondensaffugtning

Fugtighedsstyring

Ideel til varme og fugtige miljøer
Kondensaffugtere giver dig en meget effektiv og økonomisk fordelagtig løsning især i meget varme og fugtige miljøer. De er velegnede ved temperaturer mellem 25-30°C, men kan fungere helt ned til 10-15°C. Derudover kan en kondensaffugter være en fordel i situationer, hvor der ikke er adgang til det fri.

Kondensaffugtere kan tørre ned til 40%Rf.

Alle vores kondensaffugtere er kendetegnet ved høj kvalitet og stor præcision.

Sådan virker en kondensaffugter
En kondensaffugter fungerer ved, at en ventilator trækker luften fra rummet ind, og lader den passere et køleelement. Det får vanddampene i luften til at samle sig som dråber, der opsamles i en vandbeholder eller sendes ud i et afløb.

Den nu tørre luft fortsætter gennem affugteren og passerer et varmelegeme, som varmer luften op til den temperatur den havde før. Derefter blæses varm, tør luft ud i rummet igen, parat til at optage ny fugt fra rummet. Processen fortsætter indtil den ønskede luftfugtighed er opnået.

Aerial AD 110

Affugterne i AD 1-serien er små, energieffektive og robuste enheder, der er konstrueret til montering på en væg. AD110 er en af de mindste og mest kompakte affugtere på markedet, og udmærker sig ved at være støjsvag.

AD110 er ideel til brug i saunaer, omklædningsrum, wellnessområder, opbevaringsrum og arkiver, men også til køligere steder som for eksempel i uopvarmede brønde og pumpebrønde.

Kapacitet: 2,5-12 liter/døgn

Datablad
Aerial AD110

Aerial AD 520 / 540

En serie af lette, kompakte og meget energieffektive affugtere med håndtag, der gør dem lige så nemme at transportere som en kuffert. De er meget populære i akutte situationer som pludselig opstået vandskade. Gode, stabile og økonomiske allround affugtere, der kan bruges både industrielt og privat.

Kapacitet
19 til 34 liter/døgn.

Datablad
Aerial AD520
Aerial AD540

Aerial AD 560 / 580

Mobile, højt-ydende og yderst effektive affugtere af meget høj kvalitet. De anvendes typisk til tørring af bygninger og i vandmiljøer. Er også egnede til lageropbevaring og arkiver. Kort sagt en serie af robuste, mobile affugtere i en klasse for sig.

Kapacitet
54 til 78 liter/døgn.

Datablad
Aerial AD560
Aerial AD580

Aerial AD 660 / 680

Samme teknologi som AD 560/580, men udstyret med håndtag og store hjul, som gør dem særdeles velegnet til at flytte rundt. Anvendes typisk til vandskader, tørring af bygninger og i vandmiljøer. Er også egnede til lageropbevaring og arkiver.

Kapacitet
60 til 78 liter/døgn.

Datablad
Aerial AD660
Aerial AD680

Aerial AD 750/780

Ekstremt holdbare affugtere med en finish, der sætter nye standarder for mobile affugtere hvad angår kvalitet og design. Det rotationsstøbte hus er slagfast og brudsikkert, hvilket gør affugterne særdeles robuste. Anvendes til tørring ved vandskade, nybyggeri samt industrielle miljøer.

Kapacitet
55 til 78 liter/døgn.

Datablade
Aerial AD750
Aerial AD750-P
Aerial AD780-P

Aerial AD 810-P

Høj præstation og diskret i design: AD 810-P affugteren udmærker sig med en høj cirkulationshastighed og ydeevne, selv når fugtighedsniveauet og temperaturen er lave. AD 810-P bruges først og fremmest i store lager- og produktionsrum, haller og til arkiver og museer.

Det intelligente design og det skrå gitter på forsiden, gør det muligt at cirkulere luften praktisk taget uden træk.

Kapacitet
105 liter/døgn.

Datablad
Aerial AD810-P 

Aerial AP 50 / 70

Små affugtere, der først og fremmest anvendes i mindre, indendørs pool- wellness- og fitnessområder. Affugterne kan monteres på væg eller kan stå på gulvet. Affugterne er ikke blot energieffektive, men også bruger-, service- og monteringsvenlige.

Kapacitet

46 til 66 liter/døgn.

Datablade
Aerial AP50
Aerial AP70